Siguranţa în Muncă

ALUM Tulcea este convinsă că angajaţii săi sunt cea mai importantă valoare a companiei, iar siguranţa lor este o prioritate. De aceea, compania îşi îmbunătăţeşte în mod constant condiţiile de muncă la cele mai înalte standarde, iar certificatul ISO 45001:2018 pe care ALUM S.A. îl deţine, este o dovadă în acest sens. Strategia ALUM este să investească atât în echipamente, cât şi în angajaţi, astfel încât cele două să ducă la o productivitate mai mare per angajat. Aşadar, retehnologizările au fost realizate în paralel cu instruirea personalului. Compania investeşte continuu în programe de securitate și sănătate în muncă şi formare a personalului. Mai exact, în echipamente de protecţie a muncii, obiecte sanitare, materiale pentru siguranţa muncii şi în programe de instruire a personalului. În plus, ALUM face în mod constant controale pentru a se asigura că securitatea în muncă este în conformitate cu standardele în vigoare.

Pe lângă programele de securitate și sănătate în muncă aprobate pentru angajaţii săi, ALUM oferă şi alte facilităţi. Prin grija serviciului de sănătate și securitate în muncă, societatea monitorizează starea de sănătate a salariaților, iar echipa medicala întocmește rapoarte periodice privind rezultatele monitorizării. Pe lângă aceasta, angajaţii beneficiază de control medical gratuit şi ajutor în caz de urgenţă. De asemenea, compania asigură echipamentul individual de protecție pentru toți angajaţii săi, iar celor care lucrează în condiţii extreme (temperaturi foarte înalte sau foarte scăzute) li se acordă apă minerală sau ceai. În plus, ALUM promovează stilul de viaţă sănătos, încurajându-și salariații să participe la diverse evenimente sportive.

Pe lângă măsurile de siguranţă deja implementate, ALUM încearcă să dezvolte un sistem de prevenire a accidentelor de muncă, de identificare timpurie şi de eliminare a riscurilor ocupaţionale, folosind un sistem de evaluare a riscurilor şi beneficiind de participarea unui număr extins de angajaţi. Compania doreşte să ofere cele mai bune condiţii de muncă pentru toţi angajaţii săi, în conformitate cu standardele internaţionale.

Hide URL: 
Show URL